Sensationeel gelijkspel ACV E1 - ONR E1, uitslag 5-5.

Door: Sander Postma

Na een achterstand van 4-0 toch nog een punt !!

Kwart over 11 floot de scheids voor het begin.

In het begin ging het niet echt goed, we stonden al snel achter met 1-0.

Na 5 minuten ging het weer mis en werd het 2-0 daarna kregen we wat balbezit en een paar kansjes maar vlak voor de rust wist ACV toch nog een keer te scoren. In de rust gingen de leiders ons vertellen wat we beter moesten doen en gingen vol goede moed het veld in. Maar na een paar minuten in de 2e helft was er weer een goal van ACV, Danny was kansloos, 4-0.

Na een mooie pass van Hendrik maakte Sander het af, 4-1.
Job was er vandaag niet bij, daarom kwam Hilbert in het team om Lars en Bertrik te helpen in de verdediging.
Merijn scoorde met een mooi schot de 4-2 en een paar minuten later scoorde hij zijn tweede goal en met 4-3 kregen we weer wat hoop. Maar ACV ging verder en maakte 5-3 toen dachten we dat deze pot verloren was, maar na een mooie pass van Dennis kon Sander 5-4 maken. Willem werd de hele wedstrijd gedekt door 2 mannen van ACV en moest er op het laatst helaas met een blessure uit. De laatste minuut was ingegaan toen Dennis de bal op de zijkant kreeg en onderuit werd gehaald. De scheids floot en Merijn nam de vrije bal van wel 15 meter afstand en schoot de bal keihard in de kruising.

Eindstand 5-5, wij waren erg blij maar ACV niet.

Hilbert bedankt dat je er weer bij was je hebt een goede pot gespeeld.